Acasa Caleasca

Caleasca sau trasura pentru nunta

Caleasca

Vezi toate ofertele de caleasca

Limuzina

Vezi toate ofertele de limuzina

Masini de epoca

Vezi toate ofertele de masini de epoca

Transport invitati

Vezi toate ofertele de transport invitati

Masini de lux

Vezi toate ofertele de masini de lux

Caleasca sau trasura la nunta

Visezi de cand erai mic copil la o nunta desprinsa din basme, sa cobori dintr-o caleasca impodobita cu flori, trasa de doi cai albi, privind fetele inmarmurite de admiratie ale celor din jur? Vrei o plimbare desprinsa din povestile cu printi si printese?

Acum visul tau poate deveni realitate. Nu mai sta pe ganduri, inchiriaza o caleasca de nunta care este un mod elegant si romantic de a ajunge spre destinatia unde va avea loc fericitul eveniment.


Insa, inainte de a lua aceasta decizie si de a oferi un aer regal nuntii tale, ar trebui sa stii cateva lucruri despre inchirierea unei trasuri de nunta.

Cauta informatii despre inchirierea acesteia de la serviciile speciale de inchiriere, prieteni sau familie si internet. Intereseaza-te de pretul si modelele care sunt disponibile. Nu uita ca pretul poate varia in functie de modelul de caleasca, de rasa si numarul cailor. Daca trasura este un model unicat si este insotita de dotari moderne, caii dresati si un valet profesionist, cu siguranta ca pretul va fi unul mai ridicat. Insa nu te speria, poti alege modelul care se pliaza cel mai bine bugetului si cerintelor tale. Pretul unei calesti de nunta incepe de la 500 de euro si poate ajunge pana la 1000 de euro.


Alege servicii profesionale

Atunci cand apelezi la o caleasca de inchiriat, asigura-te ca firma este serioasa si ofera servicii ce sunt caracterizate de profesionalism. Cu siguranta, nu doresti ca plimbarea de poveste spre locul unde se va tine fericitul eveniment sa se transforme intr-un dezastru. Trebuie sa te asiguri ca apelezi la o firma serioasa si ca vizitiul are experienta in manuirea unei trasurii.

Trasura de nunta poate fi simpla sau sofisticata, demna de o printesa, impodobita cu flori si ghirlande si trasa de cai pur sange. Asigura-te ca inchiriezi din timp caleasca dorita deoarece multe dintre companiile de inchiriere sunt ocupate in lunile de primavara, vara si in zilele de sambata.


Traseul perfect pentru o zi magica

Alege un traseu linistit si placut, cu un peisaj deosebit ce iti incanta privirile. Evita zonele aglomerate, astfel vei avea o calatorie placuta, lipsita de incidente si un transport de vis spre locul receptiei. Nu uita ca toate firmele au o distanta limita care poate fi parcursa si ca se percep taxe aditionale daca nu se respecta limita impusa.

Vremea poate juca si ea un rol important. Daca iti doresti foarte mult o caleasca de nunta, planifica fericitul eveniment intr-un anotimp favorabil pentru a te putea bucura de o zi insorita. In cazul in care va ploua, nu trebuie sa te descurajezi, alege o trasura de inchiriat acoperita si ploaia nu va reusi sa iti umbreasca fericirea.


Nu uita insa ca oricat de rupta din poveste poate sa para o trasura de nunta, exista totusi mici inconveniente care ar putea sa reduca placerea de a te afla in ea. Acestea pot sa fie prevenite daca te vei informa despre seriozitatea firmelor la care vrei sa apelezi. Verifica cu atentie contractul, citeste toate detaliile si asigura-te ca toate serviciile pe care compania de inchirieri le promite sunt incluse in acesta. Astfel vei sti ca transportul spre destinatia nuntii este sigur si legal.

O caleasca de nunta este modul prin care vei atrage, cu siguranta toate privirile ca un magnet si vei starni admiratia celor din jur.