Acasa Oferte Speciale

Oferte speciale pentru limuzine, calesti sau masini de epoca

Caleasca

Vezi toate ofertele de caleasca

Limuzina

Vezi toate ofertele de limuzina

Masini de epoca

Vezi toate ofertele de masini de epoca

Transport invitati

Vezi toate ofertele de transport invitati

Masini de lux

Vezi toate ofertele de masini de lux

Preturi speciale pentru inchirieri lmuzine si transport la nunta

Cu siguranta ziua nuntii voastre este ultima zi in care ati dori sa ajungeti tarziu sau sa intampinati anumite neplaceri pricinuite de un mijloc de transport. Si pentru a evita stresul cauzat de neprevazut sunteti pregatiti sa cheltuiti o suma importanta de bani. Dar noi va sfatuim sa nu procedati astfel. Pentru a beneficia de servicii de incredere la un pret redus, aruncati o privire asupra ofertelor noastre speciale in care am inclus o serie de mijloace de transport, cum ar fi:

  • Limuzina – Cele mai multe limuzine ofera in jur de 9 locuri si sunt perfecte pentru transportul mirilor. Sigur, depinzand de tipul lor, exista limuzine dotate cu mai multe sau mai putine locuri pentru facilitarea transportului familiei, nasilor, cavalerilor si domnisoarelor de onoare sau prietenilor apropiati.
  • Caleasca – Dedicate in intregime mirilor, calestile sunt probabil cele mai romantice mijloace de transport de care poate beneficia un cuplu in ziua nuntii. Pur si simplu emana dragoste.
  • Masina de epoca – Preferatele multor miri si mirese, masinile de epoca se potrivesc mai ales cuplurilor care nu sunt nevoite sa parcurga distante foarte lungi. Acestea sunt autoturisme sigure si reconditionate si sunt perfecte mirilor care doresc sa fie transportati de acasa la starea civila si mai departe la biserica ori la locul de desfasurare a receptiei nuntii.
  • Autocar – In cazul in care aveti multi/foarte multi invitati de transportat, autocarele reprezinta o solutie optima. De asemenea, puteti alege un autocar daca veti avea numerosi invitati care sosesc din alte localitati.
  • Inchirieri – Inchirierea este cea mai simpla si la-ndemana solutie atunci cand va ganditi la asigurarea trasportului pentru voi si invitatii vostri. In zilele noastre puteti inchiria orice tip de mijloc de transport va doriti si in cele mai multe cazuri pretul acestora va fi determinat de perioada si/sau de distanta parcursa de acesta.

Puteti beneficia de reduceri substantiale daca alegeti dintre ofertele noastre speciale care pe langa preturile reduse pot include si o varietate de pachete promotionale elaborate in asa fel incat sa contina toate serviciile care va vor fi necesare in ziua cea mare. Alegeti-ne cu incredere!