Acasa Limuzina

Inchirieri Limuzine pentru nunta

Caleasca

Vezi toate ofertele de caleasca

Limuzina

Vezi toate ofertele de limuzina

Masini de epoca

Vezi toate ofertele de masini de epoca

Transport invitati

Vezi toate ofertele de transport invitati

Masini de lux

Vezi toate ofertele de masini de lux

Inchirieri Limuzine pentru nunta

Mirii sunt cele mai importante personaje ale zilei si merita sa fie tratati ca atare iar una dintre modalitatile prin care ei se pot rasfata este inchirierea unui mijloc de transport special pentru ziua nuntii. Desi cuplurile extravagante opteaza pentru calesti, eclicoptere, barci de mare viteza si asa mai departe, cea mai la indemana solutie este inchirierea unei limuzine pentru nunta. Astfel, indiferent de anotimpul in care are loc nunta, mirii pot calatori in siguranta, la adapost si bineinteles intr-un autovehicul special.


 

Ce fel de masini se pot inchiria pentru miri si cum?

De la o limuzina clasica, una tip Las Vegas, un SUV, masina de epoca sau pana la ultimele aparitii pe piata automobilelor, toate aceste masini pot fi potrivite pentru miri in ziua nuntii. Alegerea limuzinei cu care vor calatori este ghidata foarte mult de preferintele mirilor. In ceea ce priveste inchirierea acestor limuzine, aceasta trebuie facuta din timp.
In primul rand, dupa ce mirii au stabilit care este tipul de limuzina dorit, ei trebuie sa se informeze asupra ofertelor existente, sa le compare si sa o aleaga pe cea mai potrivita pentru ei.

Apoi, ei trebuie sa discute cu reprezentantii companiei care au ca obiect de activitate inchirierea limuzinelor pentru nunta pentru a vedea care sunt serviciile pe care ei le ofera. Este foarte important ca un contract de inchiriere sa fie semnat de catre miri si compania respectiva, contract in care toate detaliile sa fie specificate. Acestea pot fi: ora de sosire a limuzinelor, ora de plecare, traseul care va fi parcurs, serviciile incluse in pret, tipul exact al limuzinei inchiriate si bineinteles, clauzele de reziliere.

La incheierea contractelor se depune un avans, acesta insemnand un anumit procent din suma totala ce va fi platita pentru inchirierea limuzinei de nunta. Unele companii au date exacte, respectiv un numar minim de ore pentru care se pot inchiria limuzinele lor iar pretul se va calcula in functie de aceste ore, bineinteles un numar mai mare de ore pentru care se inchiriaza limuzina aduce cu sine un pret mai avantajos. La incheierea contractului cu cei de la care veti inchiria limuzina pentru nunta, aveti grija sa fie totul stipulat in acesta.


 

Cand se inchiriaza limuzina? Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cererea este mare, perioadele propice nuntilor sunt foarte incarcate si de aceea este bine ca inchirierea limuzinei sa se faca cu cel putin opt luni inainte de nunta. Astfel mirii au siguranta ca vor gasi limuzine pentru nunta disponibile in data dorita de ei. In orice caz, cu doua sau trei zile inainte de nunta este bine sa discutati cu cei de la care ati inchiriat limuzina pentru nunta pentru a va asigura ca totul decurge conform planului. Acelasi lucru puteti sa il faceti si in ziua nuntii.

Dupa alegerea acestui mijloc de transport special, limuzina pentru nunta, dupa inchirierea lui, nu va mai ramane de facut altceva decat sa asteptati ziua cea mare si plimbarile cu limuzina voastra. Aici veti avea un moment de respiro (printre putinele de care veti avea parte la nunta), va veti simti ca starurile hollywoodiene sau regalitati si veti avea o cu totul alta perspectiva asupra orasului, a nuntii. In plus, aceste autovehicule speciale pentru nunta sunt parte integrata a organismului ce fac ziua aceasta sa fie speciala, sclipitoare, perfecta.