Acasa Transport invitati

Transportul invitatilor la nunta

Caleasca

Vezi toate ofertele de caleasca

Limuzina

Vezi toate ofertele de limuzina

Masini de epoca

Vezi toate ofertele de masini de epoca

Transport invitati

Vezi toate ofertele de transport invitati

Masini de lux

Vezi toate ofertele de masini de lux

Transportul invitatilor la nunta

Pentru ca persoanele dragi tie vor dori sa fie alaturi de tine poate nu doar la petrecere ci pe tot parcursul nuntii si este posibil ca acestia sa nu aiba masini proprii, trebuie sa te gandesti si la mijloacele de transport pentru invitati. Fie ca doresti sa le pui la dispozitie un microbuz sau un autocar pentru a ii aduce din orasele une locuiessc in orasul in care are nunta, fie ca doresti sa le asiguri transportul doar in ziua nuntii, un mijloc de transport pentru invitati trebuie inchiriat.

Trebuie sa te gandesti ca mai ales pentru cei din alte regiuni poate fi foarte dificil sa gaseasca biserica, casa casatoriilor sau locatia petrecerii de nunta.


 

Inchirierea unui microbuz sau autocar pentru nunta

Mijloacele de transport pe care le pui la dispozitia invitatilor pot varia in functie de numarul acestora. Astfel, poti inchiria pentru transportul invitatilor autocare sau microbuze. Autocarele au in jur de 45 de locuri in tip ce microbuzele pot fi de mai multe tipuri, incepand de la cele cu 8 locuri pana la cele cu 20 de locuri. Poti inchiria pentru nunta ta unul sau mai multe autocare, in functie de numarul persoanelor care trebuie transportate.

Inchirierea acestor autovehicule trebuie facuta din timp. Astfel, atunci cand imparti invitatiile si primesti confirmarea participarii la nunta vezi cam cate persoane dintre cei ce vor fi prezenti au nevoie de un mijloc de transport si astfel poti alege un tip sau altul.

Dupa ce ai stabilit aceste detalii trebuie sa faci rezervarile de rigoare si sa inchei un contract cu cei de la care vei inchiria masinile pentru transportul invitatilor. In contract trebuie sa fie stipulate toate detaliile de genul: ora venirii la nunta, traseul parcurs, numarul de persoane transportate, ora plecarii de la nunta. Rezervarea acestora trebuie sa fie facuta cat mai curand posibil si este bine ca inainte cu doua, trei zile de nunta sa mai ai o discutie cu firma de inchiriere sa vezi daca totul este in regula.

In ceea ce priveste pretul inchirierii masinilor pentru transportul invitatilor, acesta difera in functie de tipul masinii dar si de distanta parcursa.


 

O alternativa la aceste mijloace de transport pot fi masinile celorlalti invitati, insa trebuie sa stabilesti din timp cine mai poate lua pe cineva in masina sau si mai bine, pe cine exact va lua in masina. Prietenii apropiati cu siguranta te vor ajuta si o vor transporta pe bunica, parintii, vecinii si alti invitati.

Daca decizi sa asiguri transportul invitatilor din alte localitati ai grija sa ii anunti din timp pentru ca fiecare sa stie la ce cheltuieli sa se astepte daca vor trebui sa-si plateasca singuri drumul. Nici nu stii cat de mult conteaza pretul drumului in luarea unei decizii in ceea ce priveste participarea la nunta. In orice caz, si daca le asiguri invitatilor numai transportul pentru ziua nuntii roaga pe cineva apropiere sa ii indrume spre microbuzul sau autocarul inchiriat. De asemenea, ei ar trebui sa stie la cat va pleca ultimul autobuz sau autocar pentru a putea merge acasa. Bineinteles, daca vor sa mai ramana, nu este nicio problema.


 

In asigurarea transportului invitatilor nu este o foarte mare problema gasirea unor autovehicule insa problema consta in determinarea numarului de invitati care vor beneficia de transport din partea ta. Odata stabilit numarul lor si inchiriat autovehiculul pentru transportul invitatilor ai mai rezolvat o problema.

Si inca ceva, data fiind perioada scurta inainte de nunta cand se confirma prezenta la nunta, daca ai inchiriat mijloace de transport pentru invitati un lucru este sigur: ziua cea mare e aproape.